Van Sewa

Van Sewa Penang. Dah Ramai Pakai Servis Van Sewa Kami.

Van Sewa Penang Kini Lebih Dekat Dengan Anda.

Van sewa Penang dari Melondrive Car Rental. Kami menyediakan perkhidmatan Van Sewa Penang dengan kapasiti 10, 14 dan 18 tempat duduk. Pejabat kami terletak di Taman Sri Indah, Kepala Batas dan di tingkat 3 Penang Sentral Hub, Butterworth. Doakan kami terus maju agar dapat menyediakan perkhidmatan sewa van di Penang , Georgetown, Bayan Lepas dan Malaysia amnya. – Semak lokasi terkini berdekatan anda di  tab “Hubungi Kami”.

van sewa butterworth Pulau Pinang

Kenapa Perlu Menggunakan Perkhidmatan Van Sewa Penang?

Kenapa perlu pakai van sewa penang

Pelbagai jawapan boleh diberi berkenaan sebab sebab perlu menggunakan perkhidmatan Van Sewa Penang. Bergantung pada keperluan, destinasi dituju, tujuan perjalanan dan banyak lagi. Selain dari menjimatkan kos perjalanan, hubungan kekeluargaan turut dapat dipupuk kerana ‘terkurung’ dalam sebuah kenderaan. Dengan ruang yang luas, tempat duduk yang banyak, ruang untuk membawa bag balik kampung, anda pasti tidak tersilap langkah untuk menempah van sewa Penang kami.

Van Sewa. 10 Hingga 18 Tempat Duduk Yang Selesa. 🙂

Tempat Duduk Selesa Van Sewa Penang

Dengan kapasiti minima 10 tempat duduk, Van Sewa Penang menyediakan pelbagai pilihan untuk pelanggan dan pengguna van sewa penang. Didatangkan dengan sistem audio visual yang gempak, headroom yang tinggi, legroom yang selesa serta ruangan luggage yang luas. Kapasiiti enjin 2500 cc turbo diesel untuk van sewa serta 3000cc turbo diesel untuk 18 tempat duduk van sewa yang disediakan.

Memudahkan Pergerakan Seisi Keluarga.

Keluarga besar Van Sewa Penang

Pernah tak nak melawat sanak saudara pada hari raya, tapi terpaksa berhimpit himpit dalam satu kereta yang kecil? Atau nak buat rombongan/ family trip ke Cameron Highland, tapi kena pi banyak kereta sebab tak muat? Kalau ya, Ini adalah salah satu sebab kenapa perlunya menggunakan perkhidmatan van sewa Penang. Dengan menggunakan sebuah van untuk bergerak ke destinasi yang sama, secara tak langsung, pelbagai kos dapat dijimatkan. Tol dibayar secara beramai ramai, minyak petrol tak perlu isi dalam banyak “kereta kecil” dan dapat mengeratkan hubungan silaturrahim sesama keluarga/ sahabat.

Sesuai Digunakan Untuk Pindah Barang.

Van panel van sewa penang

Selain dari van penumpang, Melon Drive Van Rental turut menyediakan van panel yang khas untuk memindahkan barang atau untuk kegunaan syarikat courier seperti Ninja Van, Lazada Express, Poslaju, Skynet, GDEx. Kesemua pelanggan kami berpuas hati dengan servis van sewa  Pulau Pinang yang kami sediakan.

Selesa Dan Menjimatkan Kos.

Van Sewa Penang Selesa

Bilangan Van Yang Banyak Memudahkan Urusan Tempahan.

Dengan bilangan van yang melebihi 20 unit, kami menyediakan dan mampu memenuhi permintaan semua jenis permintaan yang di minta. Antara van yang terlaris dalam pasaran adalah Toyota Hiace, Nisssan NV 350 dan Van 18 seat. Jika mahu sewa van Penang, perlu membuat tempahan melalui WhatsApp atau terus berhubung dengan kami di Tekan untuk call atau salin nombor phone ini.

van sewa butterworth

Nak Jumpa Untuk Urusan Tempahan Atau Info Lanjut.

Jom jelajah Pulau Pinang dengan pilihan van sewa Penang yang kami sediakan. Harga tak mahal pun. Janji puas hati.
Anda dijemput untuk ke pejabat kami untuk sebarang pertanyaan berkenaan harga atau pakej van dengan pemandu Penang yang kami tawarkan.
Harga van sewa dengan pemandu Penang tak lah mahal sangat. Order atau confirm booking awal sebulan, kami bagi tambahan masa percuma dan hadiah misteri untuk seorang dari group yang ambil pakej van sewa dengan pemandu kami.

van sewa butterworthJom buat kira kira. Kalau rasa berbaloi, teruskan pembacaan anda.

Kalau sehari day tour trip di Penang, anggaran kasar adalah sekitar RM 450 untuk 10 orang dalam satu van. Lebih lama anda stay di Penang, lebih banyak penjimatan dari segi harga pengangkutan dan kos yang lain.
Cuba bahagikan 450 dengan 10 orang. Hanya dengan RM 45 seorang, pemandu van kami akan bawa korang jejalah Penang sampai korang penat! Haaa. Kan untung camtu.Tekan Untuk WhatsApp

van sewa butterworth

Dah dapat keputusan? Berminat tak nak pakai servis van sewa kami?

Van sewa dengan pemandu berupaya menyediakan lebih ruang di bawah satu bumbung. 1 family boleh bersuka ria dengan van sewa dengan pemandu kami.
Tawaran terhad ni hanya sah melalui order online sahaja. Tekan untuk WhatsApp
Daftar dan confirm booking awal sebulan, kami beri 20% discount dari harga asal.

Masih tertanya tanya kenapa perlu pakai servis van sewa dengan pemandu kami? Teruskan bacaan.

Lebih penjimatan petrol, tol dan parking dan paling mustahak, jimat masa.
Tanpa perlu sesat di celah celah bangunan di Penang, tak perlu susah payah mencari parking. Tak perlu letih letih untuk tempuh jalan sesak. Kan di Penang, setiap musim cuti atau perayaan, jalannya sungguh sesak, jalan yang sempit, mood pun kelaut nanti. Maka, jadilah pelancong yang bijak dan berjaya.

Tempah perjalanan anda hari ini dengan van sewa Pulau Pinang.
Tekan untuk WhatsApp

 

MelonDrive Transport Co.
Hotline : Tekan untuk bercakap dgn abam hencem 

Tekan Sini untuk WhatsApp kami!

You may also like

Call Now
Directions