Van Sewa

Van Sewa Murah Penang. Dari $399. Van Baru. 0133734477

van sewa murah penang FI

Mencari Van Sewa Murah Penang? Jom Baca

Anda seorang pemandu kereta yang memerlukan van sewa? Mencari cari van sewa murah Penang atau di utara tanah air? Tinggal atau bercuti cuti di sekitar Pulau Pinang? Kini tak perlu cari jauh jauh lagi untuk perkhidmatan van sewa murah Pulau Pinang. Kami di MelonDrive Transport Services berupaya untuk menyelesaikan masalah anda. Anda ada 10 orang penumpang? 18 orang penumpang? Semua boleh diuruskan di MelonDrive Transport Services. Hanya berhubungan dengan admin kami di sini untuk info lanjut.

Van Sewa Murah Pulau Pinang. Dibawakan Oleh MelonDrive Transport Services.

Van sewa murah Pulau Pinang didatangkan dengan 11, 14 dan 18 tempat duduk. Dengan kuantiti melebihi 20 unit van sewa, MelonDrive car rental mampu memberikan harga sewa yang murah dan kualiti yang terbaik untuk semua pelanggan tak kira dari mana anda datang. Antara model van terlaris yang di sewa adalah van sewa Toyota Hiace, Nissan NV350 dan Commuter 18 tempat duduk. Setiap van sewa diperiksa dan dibersihkan terlebih dahulu sebelum diserahkan pada pelanggan.

Siapa dan Kenapa Perlu Guna Van Sewa Murah Pulau Pinang?

van sewa murah riang ria

Setelah hampir lebih 5 tahun MelonDrive Car Rental menjalankan perniagaan van sewa murah Pulau Pinang, kami kini mampu memberikan yang terbaik dari segi harga, kualiti kenderaan, kualiti kerja dan respon setiap tempahan van sewa. Ramai sudah menggunakan servis van sewa murah Penang kami. Antara individu yang berhak dan harus menggunakan perkhidmatan van sewa murah ini adalah mereka yang dalam kumpulan yang besar, keluarga yang besar, kurang mampu untuk memandu jarak jauh kerana mudah penat dan inginkan sesuatu kelainan dalam pemanduan seharian.  Van dengan enjin yang berkapasiti besar, tempat duduk yang luas dan penggunaan bahan api yang menjimatkan berbanding kereta biasa. Selain dari individu perseorangan, terdapat juga syarikat dan firma yang menyewa van sewa murah kami.

Antara syarikat yang menggunakan van sewa murah Pulau Pinang adalah Hospital Seberang Jaya, Hospital Pulau Pinang, EasyPack, Intel, USM, Kingston, Motorola, Sandisk dan kilang yang bertaraf MNC di Prai , Batu Kawan dan Bayan Lepas.

Mereka menggunakan van sewa murah Penang kami kerana kualiti van dan harga yang ditawarkan adalah jauh lebih kompetitif berbanding syarikat pengangkutan yang lain. Bila dah beramai ramai dibawah satu bumbung van, pasti lebih mesra hubungan kekeluargaan, lebih akrab antara sahabat handai. Jika van disewa oleh syarikat untuk tujuan team building, aktiviti team building anda telah pun berlangsung tanpa di sedari. 🙂

Selain Dari Van Sewa Murah Penang, Kami  Juga Menyediakan Servis Berkaitan Van Pelancong.

van sewa murah van vip

Khas buat pelancong yang datang untuk berlibur di Pulau Pinang, kami menyediakan pelbagai servis berkaitan yang pasti memudahkan aktiviti liburan anda. Van sewa dengan pemandu pelancong antara servis yang kerap dipinta oleh pelancong yang datang ke Pulau Pinang. Dengan kapasiti van maksimum 16 orang dewasa, anda hanya perlu menyediakan itinerary atau ringkasan aktiviti kepada admin kami untuk sebutharga. Setiap perjalanan anda pasti lebih riang ria dengan khidmat van VIP kami. Dilengkapi dengan set audio visual yang canggih, kerusi yang empuk dan selesa untuk perjalanan dekat mahupun jauh dan penghawa dingin yang sejuk hingga mencengkam tulang. WhatsApp kami disini

Harga Untuk Van Sewa Murah Penang.

Setiap van di datangkan dengan kapasiti tempat duduk yang berlainan. Harga ditawarkan adalah untuk penggunaan sehari 24 jam. Jika anda menempah van sewa murah Penang sebulan lebih awal dan untuk tempoh sewaan melebihi 4 hari, anda layak untuk mendapat diskaun pada harga sangat sangat murah.

van sewa murah toyota hiace
Van Sewa Toyota Hiace 2500cc 11 seat.

Van Sewa Murah Penang Toyota Hiace. Mendapat tempat dihati pelanggan kami kerana saiz yang comel dan kuasa yang tinggi. Toyota Hiace. 10 atau 11 tempat duduk (T&C), penghawa dingin, set audio dan TV(T&C) dan menggunakan petrol atau diesel(T&C). Pasti menjimatkan anda.

 • RM 400 sehari 24 jam.
 • 10 atau 11 tempat duduk
 • Manual.
 • Diesel atau Petrol.
 • Dengan pemandu atau pandu sendiri
van sewa murah nissan urvan
Van Sewa Nissan Urvan NV350 14 seat.

Van Sewa Murah Pulau Pinang Nissan Urvan. Sentiasa menjadi permintaan ramai kerana saiz yang tidak begitu besar dan masih mudah dipandu. Nissan Urvan. 12 atau 14 tempat duduk (T&C), penghawa dingin, set audio dan TV(T&C) dan menggunakan diesel. Pasti menjimatkan anda.

 • RM 500 sehari 24 jam.
 • 12 atau 14 tempat duduk
 • Manual.
 • Diesel.
 • Dengan pemandu atau pandu sendiri
van sewa murah 18 seat commuter
Van Sewa Murah Pulau Pinang Commuter 18 seat.

Van Sewa Murah Penang Commuter 18 seat. Model van yang terbesar dalam kelas van pandu sendiri. 18 tempat duduk termasuk seat pemandu, penghawa dingin, set audio dan TV(T&C) dan menggunakan diesel. Boleh bawa 3 keluarga dalam satu van dengan selesa.

 • RM 600 sehari 24 jam.
 • 18 tempat duduk
 • Manual.
 • Diesel.
 • Dengan pemandu atau pandu sendiri

Apakah Syarat Untuk Guna Van Sewa Murah Penang?

Pastikan anda sudah mempunyai 4 tahun pengalaman memandu dan sekurangnya pernah memandu van sekali dalam tempoh 6 bulan kebelakang. Juga pastikan lesen memandu anda masih sah dan tidak mempunyai sebarang saman speedtrap. Yang paling penting, mahir menggunakan Whatsapp sebab nak booking kena tekan disini. Jangan berlengah lagi, boleh terus hubungi kami di info tertera di bawah.

Kami beroperasi di Kepala Batas Pulau Pinang dan boleh membuat penghantaran Van Sewa Murah Penang ke lokasi yang diminta oleh pelanggan. Boleh terus call atau WhatsApp kami untuk respon yang pantas. Tempah awal, diskaun besar menanti anda.

Lokasi : Kepala Batas, Pulau Pinang
Van Sewa Murah Penang. Dibawakan Oleh MelonDrive Transport Services.
Waktu Operasi : 9am – 10pm
Hotline 1 : 0133734477
Website : Melondrive.com

You may also like

Call Now
Directions