Van sewa Bertam dengan Pemandu. Kini lebih dekat dengan anda!

Van sewa pemandu Bertam dari Melondrive Tranport Co. menyediakan perkhidmatan Van Sewa dengan pemandu. Pejabat kami terletak di Taman Sri Indah, Kepala Batas dan di tingkat 3 Bertam Sentral Hub, Butterworth. Doakan kami terus maju agar dapat menyediakan perkhidmatan sewa van dengan pemandu di Bertam , Georgetown, Bayan Lepas dan Malaysia amnya. – Semak lokasi terkini berdekatan anda di  tab “Hubungi Kami”.

van sewa butterworth Pulau Pinang

bilangan van yang banyak memudahkan urusan tempahan

Dengan bilangan van yang melebihi 20 unit, kami menyediakan dan mampu memenuhi permintaan semua jenis permintaan yang di minta. http://melondrive.com
Antara van yang terlaris dalam pasaran adalah Toyota Hiace dengan pemandu, Nisssan NV 350 dengan pemandu dan Van 18 seat dengan pemandu. Jika mahu sewa van tanpa pemandu, perlu membuat tempahan melalui WhatsApp atau terus berhubung dengan kami di +6017558667 atau +60193774477

van sewa butterworth

nak jumpa untuk urusan tempahan atau info lanjut

Jom jelajah Pulau Pinang dengan pilihan vansewa Bertam yang kami sediakan. Harga tak mahal pun. Janji puas hati.
Anda dijemput untuk ke pejabat kami untuk sebarang pertanyaan berkenaan harga atau pakej van dengan pemandu Bertam yang kami tawarkan.
Harga van sewa dengan pemandu Bertam tak lah mahal sangat. Order atau confirm booking awal sebulan, kami bagi tambahan masa percuma dan hadiah misteri untuk seorang dari group yang ambil pakej van sewa dengan pemandu Bertam kami.http://keretasewakepalabatas.com

van sewa butterworthJom buat kira kira. Kalau rasa berbaloi, teruskan pembacaan anda.

Kalau sehari day trip di Bertam , anggaran kasar adalah sekitar RM 450 untuk 10 orang dalam satu van. Lebih lama anda stay di Bertam , lebih banyak penjimatan dari segi harga pengangkutan dan kos yang lain.
Cuba bahagikan 450 dengan 10 orang. Hanya dengan RM 45 seorang, pemandu van sewa Bertam kami akan bawa korang jejalah Bertam sampai korang penat! Haaa. Kan untung camtu.http://melondrive.com

van sewa butterworth

Dah dapat keputusan? Berminat tak nak pakai servis van sewa pemandu Bertam kami?

Van sewa Bertam dengan pemandu berupaya menyediakan lebih ruang di bawah satu bumbung. 1 family boleh bersuka ria dengan van sewa pemandu Bertam kami.
Tawaran terhad ni hanya sah melalui order online sahaja.
Daftar dan confirm booking awal sebulan, kami beri 20% discount dari harga asal.

Masih tertanya tanya kenapa perlu pakai servis van sewa Bertam dengan pemandu kami? Teruskan bacaan.

Lebih penjimatan petrol, tol dan parking dan paling mustahak, jimat masa.
Tanpa perlu sesat di celah celah bangunan di Bertam , tak perlu susah payah mencari parking. Tak perlu letih letih untuk tempuh jalan sesak. Kan di Bertam , setiap musim cuti atau perayaan, jalannya sungguh sesak, jalan yang sempit, mood pun kelaut nanti. Maka, jadilah pelancong yang bijak dan berjaya.

Tempah perjalanan anda hari ini dengan van sewa pemandu pulau pinang.
http://wa.me/60175586697

You may also like