AVOID THIS WOMAN AT ALL COST

Sabrina Binti Hassan. Penipu, Conman, Scammer, Pukau

IC NUMBER 790210105150

Anda mencari info berkaitan perempuan yang bernama Sabrina Binti Hassan? Jika ya, anda datang ke tempat yang sepatutnya. Kami akan bongkar segala rahsia, siapa penipu ini, modus operandi, cara penipu ini membuat kerja kotornya, dan sebagainya, Jom kita teruskan pembacaan, Posting ini diterbitkan pada 1 Julai 2019 dan dibuat dengan tujuan untuk mengelakkan lebih ramai orang terkena, tertipu dan terpedaya.

Sabrina Binti Hassan. Siapa dia?

sabrina binti hassan 790210105150
sabrina binti hassan 790210105150

Perempuan yang bernama Sabrina Binti Hassan adalah seorang wanita yang boleh di gambarkan sebagai manipulatif, pandai berkata kata, murah air mata, dan akan menipu orang orang sekelilingnya tanpa mempedulikan kesan dan akibatnya terhadap mangsa mangsanya. Sabrina binti Hassan berumur 40 tahun dan berpewatakan umpama makcik makcik yang pergi ke pasar tani dengan seluar jerut bunganya, baju ketat, namun penipu terlupa bahawa dirinya adalah plus size. Digambarkan plus size nya dianggarkan berat badannya sekitar 80kg. Penipu tercelaka di abad ini didapati menggunakan pendekatan yang hampir serupa dengan semua mangsa mangsa yang terdahulu.

Kenapa Sabrina binti Hassan berkelakuan begitu?

sabrina binti hassan 790210105150
sabrina binti hassan BOROI  BOROI BOROI 790210105150

Jika dilihat pada kad pengenalannya, Sabrina binti Hassan beralamat di PPR Pantai Dalam. dan mengikut keterangan mangsanya yang terbaharu yang terpedaya di Kepala Batas Pulau Pinang, Mangsa mengatakan bahawa penipu ini adalah seorang ahli perniagaan yang mempunyai syarikat berkaitan dengan plastic wrapping. Perniagaan yang konon miliknya, Alpha Reliance Industries Sdn Bhd terletak di Ampang dan setakat hari ini, kami dari pihak viral tidak dapat mengesahkan kewujudan atau masih beroperasi atau tidak. Bantuan orang ramai untuk mengesahkan maklumat ini amat dihargai.

Berbalik pada kenapa Penipu celaka ini berkelakuan begini? Pelbagai spekulasi atau buah mulut yang mengatakan bahawa Sabrina binti Hassan adalah anak terbuang, atau bahasa mudahnya ‘anak luar nikah’ kepada Hassan bin Ali. Dan kurangnya didikan dari Hassan bin Ali menyebabkan kelakuan tak sedar diri Penipu ini kerana kononnya bapanya adalah seorang yang berpangkat Tan Sri. Padahal, penipu ini hanyalah seorang penduduk PPR yang tak sedar dek untung.,

Sabrina Binti Hassan, seorang ahli perniagaan? Betul ke?

Tidak dinafikan bahawa Scammer ini adalah seorang ahli perniagaan. Cuma perniagaan yang dijalankan adalah berbentuk Scam. Con job, Tukang Karut, Tukang Gebang cerita, dan tukang tukang yang seangkatannya. JIka anda diberi peluang atau sedang berurusan dengan Sabrina binti Hassan, Berhati hati lah dengan penipu ini. Kerana tiada apa yang benar keluar dari mulutnya yang bergigi jarang,

Merujuk kepada bisnes kad, jika pembaca membuat sedikit kajian di Google, kita dapat simpulkan bahawa kad yang dimiliki penipu ini adalah kad yang palsu.
Nombor phone terbaru penipu ni yang diketahui adalah 017-4204876 atau 017-4298654. Mari beramai ramai call dan tuntut semua hutang. Jangan malu jangan segan.

sabrina binti hassan 790210105150
SABRINA HASSAN 790210105150 betul betul scammer. nombor company registration pun tak betul.

Rujuk gambar bawah untuk company profile sebenar Alpha Reliance Industries Sdn Bhd. Dan perhatikan perbezaan company registration number dan nombor telefon pejanat antara kad diatas dan profile sebenar Alpha Reliance Industries Sdn Bhd.
Reference :
1-  Company Profile Alpha Reliance Industries Sdn Bhd
2- Website

SABRINA HASSAN PENIPU
RUJUKAN DARI COMPANY PROFILE

 

Kenapa ramai tertipu dengan Sabrina binti Hassan?

Ini adalah satu topik yang hangat di perkatakan. Antara kelebihan atau kekuatan yang ada pada dirinya, Penipu ini mengamalkan ilmu penunduk, ilmu pemisah jika penipu ini ingin mendapatkan lelaki yang kaya. dan segala macam ilmu sihir yang haram dan salah untuk diamalkan oleh sesiapa yang beragama Islam. Kes terbaru Penipu terkutuk ini, dia menggunakan sihir pemisah untuk memisahkan mangsa terbarunya yang merupakan seorang ahli perniagaan kereta sewa, seorang lelaki yang sudah berkeluarga, mempunyai seorang anak lelaki yang berumur 3 tahun. Sungguh jahatnya penipu ini apabila sanggup memisahkan sebuah institusi keluarga yang bahagia demi kepentingan penipu ini sendiri. Penipu ini biasa mengaburi mangsa dengan mengatakan bahawa dia adalah seoarang kerabat yang terbuang. Rujuk pada gambar email conversation, mana ada kerabat nak buat urusan rasmi pakai free email dari yahoo, Agak agak lah penipu oooi. Rajin pulak orang istana nak pakai email. Depa pakai letter head official la bhai. kah kah kah.

EMAIL KONONNYA DARI KERABAT SABRINA BINTI HASSAN KERABAT PPR. HAHAHAHA
EMAIL KONONNYA DARI KERABAT  UNTUK SABRINA HASSAN, PADAHAL KERABAT PPR. HAHAHAHA

Sudah berapa kes penipuan yang dilakukan?

sabrina binti hassan 790210105150
sabrina hassan 790210105150 MARI VIRALKAN KAD PENGENALAN PENIPU CELAKA NI

Setakat yang diketahui, terdapat 4 laporan polis dibuat terhadap nombor kad pengenalan Sabrina binti Hassan 790210105150 atau 790210-10-5150 atau 790210 10 5150 * tujuan 3 nombor kad pengenalan yang sama adalah untuk tujuan SEO. Supaya anda semua boleh terus jumpa artikel ini walau menggunakan apa apa format dalam Google Search. Merujuk pada gambar dibawah, adalah antara report yang berkait dengan nombor kad pengenalan Penipu musibat ini.

sabrina binti hassan report polis 2015

Kenapa sehingga sekarang dia masih boleh bebas?

SABRINA BINTI HASSAN SAMAN TRAFIK. AAAIKK. LESEN PUN TAKDER
SABRINA HASSAN SAMAN TRAFIK. AAAIKK. LESEN PUN TAKDER

Kerana kecekapan dan liciknya penipu ni untuk mengelak dari dikesan dan kurangnya pendedahan tentang kegiatan kotor dan jahat penipu musibat ini di sosial media dan carian internet. Kecekapan yang dimiliki adalah berbalik pada amalan sihir yang digunakan terhadap mangsa mangsanya. Namun, pihak kami berharap dengan adanya pendedahan tentang diri penipu, maka lebih ramai mangsa penipuan Sabrina binti Hassan tampil membuat laporan polis beserta dengan bukti bukti penipuan / transaksi slip.

Sedikit cerita tentang modus operandi.

SABRINA BINTI HASSAN VIRAL FB 2015
SABRINA HASSAN VIRAL FB 2015

Berdasarkan keterangan mangsa mangsa yang terdahulu, penipu ini samada akan memasuki mana mana syarikat dan bekerja dalam bidang Sales yang perlu berjumpa orang ramai. Viral di Facebook pada tahun 2015 Baca Viral di FB. Penipu ini akan mendekati mangsa dan menjanjikan pelbagai hal yang tidak masuk akal termasuk penganugerahan pingat diraja, Kebanyakan mangsa adalah orang orang biasa yang berurusan dengan Sabrina binti Hassan

You may also like