Kereta Sewa

Weewiit. Cari Kereta Sewa Penaga Ka Tu? Call 013-3734477

kereta sewa penaga

Bagi penduduk sekitar Penaga, Kota Kuala Muda Penang dan berdekatan, adakah anda masih tercari cari syarikat yang sediakan kereta sewa di Penaga? Tak yah pi jauh jauh dah. Kami dari MelonDrive dah ada kat sini. Tempah awal kereta sewa, dapat baucer KFC percuma. Nak tau camana nak dapatkan kupon KFC percuma tu? Teruskan membaca ya.

kereta sewa penaga
Pandangan dari atas Pekan Ahad Penaga. Meriah kan? Bangga dapat tengok gambar camni.

Kereta Sewa Penaga, kenapa kena sewa dengan kami?

Banyak sebab yang boleh diberikan. Pelanggan kereta sewa penaga kami dah ramai, anda taknak jadi pelanggan kami jugak? Tapi, kami biarkan anda sendiri pikiaq sebab jawapan yang di beri adalah dari pelanggan sedia ada kami.

  • Kereta sendiri rosak
  • Condition kereta tak berapa sesuai untuk perjalanan yang di rancang.
  • Roadtax mati la boh.
  • Spare part kereta sendiri tak sampai lagi, nak balik kampung camana ni?
  • Perlukan kereta yang besar, selesa, baru.
  • Emergency. Selalu pakai motor ok ja. Tapi kali ni perlu kereta jugak boh.
  • Tempah awal, dapat kupon KFC percuma! ­čÖé

Tempat menarik sekitar Kereta Sewa Penaga.

Walaupun Penaga adalah sebuah pekan yang kecil dan jauh dari kesibukan kota raya besar seperti Butterworth dan Bukit Mertajam, Penaga tetap menampilkan beberapa kawasan dan port yang menarik untuk dikunjungi. Lokasi kedai kereta sewa Penaga yang dekat dan mudah dikunjungi memudahkan bakal pelanggan kami.

Pasar Bisik Penaga.

kereta sewa penaga
Tradisi yang telah wujud lebih 40 tahun, tetap diteruskan hingga ke hari ini

Terletak di sekitar Pekan Ahad Penaga, atau jeti Kuala Muda, pasar bisik ada keunikan yang tersendiri. Selain dari hasil laut yang segar, pelbagai pilihan, pengunjung akan terpana dengan suasana yang lain dari lain. Pasar Bisik, perniagaan di jalankan dengan berbisik. Penjual akan berbisik harga jualan pada pelanggan dan pelanggan akan memberi maklum balas harga yang ditawarkan dengan berbisik juga. Satu kelainan yang patut di alami jika anda berkunjung ke Penaga. Tiada kereta nak bawak keluarga untuk melihat sendiri keunikan pasar bisik? Boleh call atau chat dengan kami untuk kereta sewa penaga. Di jamin kami tak bisik.

Tekan sini untuk berbisik dengan kami. Jom berbisik
Taktau nak pergi kedai camana? Mencari Kereta Sewa Penaga?

Roti Canai Mamu Penaga.

kereta sewa penaga roti canai

Gerai Roti Canai Penaga yang terletak di Pekan Penaga juga merupakan satu spot atau port warga Penaga untuk meluangkan masa bersarapan dengan keluarga dan sahabat handai. Keunikan Kuah yang tiada bandingan pasti membuatkan pengunjung tidak berhenti menjamah selera di Roti Canai Mamu. Anda penduduk sekitar Pekan Penaga dan tengah mencari Kereta Sewa Penaga? Call Kami terus disini

Nasi Bersila Lahar Kepar

kereta sewa penaga nasi sila

Bagi peminat nasi campur masakan Melayu, Nasi Bersila Lahar Kepar menyediakan hidangan nasi campur pada waktu malam. Pasti satu kelainan kerana ruang makan menghidangkan makanan di lantai umpama makanan tradisi Melayu. Antara hidangan yang top selling adalah Ayam Goreng Panas, Aneka pilihan Gulai dan ulam fresh. Pelanggan kereta sewa Penaga kami memberitahu, kedai Nasi Bersila Lahar Kepar ini ditutup pada setiap hari sabtu.

Jenis kereta apa yang di tawarkan oleh Kereta Sewa Penaga?

Pelbagai jenis kereta di tawarkan oleh Kereta Sewa Penaga oleh MelonDrive. Bergantung pada keperluan dan kesesuaian pelanggan, kami akan cuba untuk memberi yang terbaik buat pelanggan sekitar Penaga.

Perodua Viva. Pilihan pelanggan kereta sewa Penaga. Jimat minyak, senang nak drive.

kereta sewa penaga
Viva, tak perlu di perkenalkan lagi. Model Perodua di kereta sewa penaga yang ramai nak sewa sebab murah.

Perodua Myvi. Hat ni ramai nak sebab luas, aircond sejuk gedi, harga pun berpatutan. Pasti berpuas hati dengan kereta sewa penaga.

kereta sewa penaga
Kereta Perodua Myvi. Just nice. Tak perlu susah susah nak makeup kereta, kereta kami dah lawa.

Perodua Alza. MPV terlaris di Kereta Sewa Penaga. Boleh naik 7 orang. Confirm sure.

kereta sewa penaga
Di datangkan dengan touch screen player, naik 7 orang pun masih seronok. Boleh tengok movie sambil drive.

Bos, saya nak sewa la kereta minggu depan, ada diskaun tak?

Pasti boleh dengan kami. Tempah awal 5 hari, bayaq duit booking untuk kami simpan kereta sewa penaga kat anda, nanti dah sampai waktu untuk ambil kereta, kami bagi kupon KFC. Percuma ya!. Cara nak buat tempahan, tekan hat ni untuk call, atau tekan hat ni untuk sembang chat kat WhatsApp dengan kami. Kami layan elok, tak makan orang aih. Kereta Sewa Penaga dibawakan oleh MelonDrive Transport Co. Syarikat kereta sewa yang bakal jadi terunggul di utara tanah air.

MelonDrive Transport Co.
Lokasi: 1527A, Jalan Haji Ahmad Badawi, 13200, Kepala Batas, Pulau Pinang.
Kereta Sewa Penaga. Dibawakan oleh MelonDrive Transport Co.
Hotline : Tekan untuk bercakap dgn abam hencem 
Tekan Sini untuk WhatsApp kami!
Hotline : 0133734477 atau 0193774477

You may also like