Kereta Sewa Promo

Masih Mencari Kereta Sewa Murah di Penang? 0133734477

Kereta Sewa Murah Penang

Kereta Sewa Murah Penang 2019 | Jika anda tengah mencari atau tengah planning nak datang ke Penang dengan transport awam, dan taktau kat mana nak cari kereta sewa murah Penang, anda dah datang ke website yang betul. Banyak aktiviti boleh dilakukan jika berkunjung ke Pulau Pinang. Anda kaki makan? Atau kaki selfie? Atau suka mengkaji dan menghayati sejarah sesuatu tempat yang dikunjungi itu? Jangan lepaskan peluang untuk enjoy sendiri suasana Tapak Warisan Unesco di Georgetown. Atau beriadah di pantai yang terbentang luas dengan pasir putih halus yang tiada di tempat lain.

Kereta Sewa Murah Penang bridge
Ikon terkenal di Penang. Tak sah kalau datang ke Penang tak ambil gambar macam ni.

Betul ke Kereta Sewa Murah Penang ni murah?

Kami di MelonDrive Transportation Services sentiasa cuba memberi yang terbaik untuk pelancong dan pelanggan kami. Antara cara yang kami boleh lakukan adalah memberi harga dan servis kereta sewa yang terbaik buat pelanggan kami. Ada yang datang dari Kuala Lumpur, ada yang datang dari Johor, ada juga yang datang dari Borneo. Semua kami layan sama rata. Dan hampir semua pelanggan berpuas hati dengan servis yang kami tawarkan. Kalau anda tiba di Pulau Pinang dengan menaiki bas dan turun di Penang Sentral Bus Terminal, pihak MelonDrive menyediakan penghantaran kereta terus ke terminal ketibaan. Harga Kereta Sewa Murah MelonDrive kami antara yang terbaik di pasaran di Utara Tanah Air.  Sebuah kereta Viva auto berharga *RM 53.90 sehari*. Kalau datang untuk jangka masa yang pendek, kereta Viva auto adalah antara pilihan yang tepat kerana saiznya yang kecil, mudah di bawa serta jimat minyak. Lagipun, nak jalan jalan cara bajet. kena la planning awal awal kan. Jadi lah pelancong dan pengguna yang bijak.
*Tertakluk pada terma dan syarat.

Untuk respon yang pantas, sila call 0133734477 atau 019-3774477. Kami akan sentiasa cuba untuk melayan anda sebaik mungkin. Juga boleh WhatsApp di nombor yang sama.

Apa Aktiviti Yang Boleh Dilakukan Dengan Kereta Sewa Murah Di Pulau Pinang?

Pelbagai aktiviti boleh dilakukan di negeri Pulau Mutiara ni. Namun jika pergerakan terbatas dek kerana tiada kenderaan, dan bergantung harap pada pengangkutan awam. Pasti terbantut semua aktiviti yang dirancang. Takkan nak bershopping sakan lepas tu bawa balik semua hasil belian dengan menaiki bas Rapid Penang? Atau hotel anda di Bayan Lepas, tapi perlu gunakan teksi semata mata nak berselfie di Pantai Batu Ferringhi? Jawapannya, pasti lah dengan menggunakan kereta sewa murah Penang kami. Tahukan anda dari RM 53.90 sehari*, anda boleh memandu pulang kereta sewa murah kami.

Di ketahui umum, Pulau Pinang kini telah di gazetkan sebagai tapak warisan dunia Unesco. Pelbagai tarikan tersedia di jalanan tanpa memerlukan sebarang kos tambahan. Cuba berjalan kaki di Armenian Street, dan hayati sendiri suasana tenang dek tiupan seruling dari kumpulan pemuzik jalanan di situ. Atau bergambar , selfie dengan arca yang tersedia di merata ceruk jalan di Pulau Pinang. Pasti kawan kawan korang yang dok kat office tengah kerja tu jealous teruk wei. Nanti dah balik ke office masing masing, boleh lah cerita segala yang ada di Pulau Pinang.

Penang Street Art

kereta sewa penang murah street art

Dengan seni jalanan yang terbentang luas di hampir semua pelosok jalan, lorong di kawasan Georgetown, pencarian bahan seni ini pastinya seperti treasure hunt. Kebanyakan pelanggan kami yang berkunjung ke Penang Street Art menggunakan kereta sewa murah kami pasti mengatakan yang tempoh dua hari di Penang untuk mencari semua seni bina pasti tidak mencukupi. Georgetown dianugerahkan sebagai tapak warisan dunia Unesco pada tahun 2008. Sumber disini.

Bukit Bendera.

kereta sewa murah penang hill train

Siapa tak kenal mercu tanda Pulau Pinang. Bukit Bendera. Tak sah kalau berjalan ke Pulau Pinang tanpa singgah sebentar di puncak Bukit Bendera. Suhunya yang sejuk dan nyaman, luas pemandangan. Sejarah penubuhannya bermula dari zaman penjajah British dahulu. Dahulu, puncak Bukit Bendera dibina oleh para pemimpin tertinggi British dan digunakan sebagai tempat istirahat dan bersantai jauh dari penduduk sekitar Pulau Pinang. Kini Bukit Bendera boleh dikatakan tempat wajib lawat jika anda berkunjung ke Pulau Pinang.

 

Kereta Sewa Murah Penang bezza
Model sedan pertama Perodua. Bezza. Ruang bonet yang besar, kuasa pecutan dan jimat minyak.

Senarai Kereta Sewa Murah Penang ada dibawah sebagai rujukan.

Banyak pilihan kereta kereta sewa murah Penang ditawarkan. Bincang dengan ahli keluarga atau geng cuti korang. Dah dapat pilihan boleh roger terus kami disini. Pihak MelonDrive sentiasa ada dan sentiasa sedia membantu sebarang persoalan. Mari lihat harga yang ditawarkan oleh kami. Kalau rasa mahal, boleh terus call kami disini untuk nego harga.

Kereta sewa murah Penang. Perodua Viva RM 99*

Kereta Sewa Murah Penang viva
Siapa yang tak kenal dengan Perodua Viva? Antara pilihan ramai pengguna dan penyewa kereta sewa.

Kereta sewa murah Penang. Perodua Axia RM 109*

Kereta Sewa Murah Penang axia
Perodua Axia. Model yang sedikit luas berbanding dengan Perodua Viva, dan dengan fungsi ECO.

Kereta sewa murah Penang. Perodua Myvi RM 129*

Kereta Sewa Murah Penang myvi extreme
Pilihan ramai rakyat Malaysia. Kini anda mampu untuk merasai sendiri pengalaman memandu Myvi.

Kereta sewa murah Penang. Perodua Bezza RM 149

Kereta Sewa Murah Penang bezza interior
Rasai sendiri penjimatan minyak dengan Perodua Bezza. Dijamin puas hati.

Kereta Sewa Murah Penang. Perodua Myvi 2018 RM 149

Kereta Sewa Murah Penang Myvi 2018
3rd Gen Perodua Myvi. Sungguh berbeza. Dilengkapi dengan lampu LED, rasa mewah, enjin padu!

Perodua Alza RM 199

Kereta Sewa Murah Penang alza
Dengan 7 tempat duduk, satu keluarga boleh berjalan jalan dengan kereta sewa murah Penang kami.

Proton Exora RM 299

Kereta Sewa Murah Penang exora
Exora, didatangkan dengan fungsi intercooler turbo. Pasti terangkat bila menyewa dengan kami. 7 orang selesa di naiki.

Toyota Innova RM 349

Kereta Sewa Murah Penang innova
Toyota Innova. Tak perlu dihebahkan lagi kualiti Toyota. Selesa, luas, dwi zon penyejukan hawa dingin

Toyota Hiace Van Manual RM 399

Kereta Sewa Murah Penang hiace
Toyota Hiace. 11 tempat duduk. Ruang kepala yang tinggi, memudahkan pergerakan dalam van. Selesa, laju dan murah.

Toyota Vellfire RM 699

Kereta Sewa Murah Penang vellfire
Vellfire. Satu nama yang tidak asing lagi. Luxury MPV. Kompem muka ada senyum boh

Hyundai Starex 11 tempat duduk RM 599

Kereta Sewa Murah Penang hyundai starex
11 tempat duduk. Keselesaan tetap ada. Penggunaan minyak yang jimat. Saiz yang luas.

Harga yang ditawarkan adalah termasuk petrol 2 bar, penggunaan 24 jam di Pulau Pinang, kereta yang tersedia bersih dan wangi, Sewaan melebihi 3 hari ada harga special untuk anda. Jangan malu jangan segan untuk bertanya.

Kalau Saya Nak Guna Kereta Sewa Murah Penang Untuk Tempoh Yang Lama, Macam Mana ya?

Di Kereta Sewa Murah Penang, kami sentiasa memberi harga dan servis yang terbaik. Berikan kami detail bila nak mula menyewa,tempoh sewaan, dimana penghantaran nak dibuat, jenis kereta sewa murah Penang yang dihendaki, dan budget anda. Jangan risau, kami tak makan orang. Luar dari kawasan Penang juga di galakkan untuk bertanya. Mana tau kami boleh bagi harga yang lebih murah dari kawasan anda. 🙂

Hubungi pihak admin kami untuk sebarang pertanyaan.
MelonDrive Transportation Services.
Hotline : Tekan untuk bercakap dgn abam hencem 
Tekan Sini untuk WhatsApp kami!

You may also like