Info Setempat Kereta Sewa

Tengah Mencari Kereta Sewa sekitar Bagan Ajam? Murah, Jimat, Selesa.

Kereta Sewa Bagan Ajam

Pasar Raya Tesco, antara hypermarket yang sedang berkembang pesat di Pulau Pinang. Terletak di Bagan Ajam, berhampiran dengan susur keluar dari Lebuh Raya Pantai Bersih atau BORR (Butterworth Outer Ring Road E17). Penambahan Tesco Bagan Ajam bakal merancakkan perkembangan ekonomi dan memudahkan penduduk setempat di dalam kehidupan seharian. Dibina sekitar penghujung 2017, Tesco Bagan Ajam bakal di buka pada orang ramai pada awal 2019. Serentak dengan pembukaan Tesco Bagan Ajam, anda kini boleh menyewa kereta sewa Bagan Ajam dengan kami!

Kereta Sewa Tesco Bagan Ajam
Tesco Bagan Ajam, Antara pusat beli belah yang terbaru di utara tanah air. Jom datang dan rasai sendiri suasananya.

Anda Penduduk Sekitar Bagan Ajam? Mencari Kereta Sewa? Atau Van Sewa?

Jika ‘ya’ adalah jawapan anda, anda dah sampai di tempat yang betul. MelonDrive Transport Services telah beroperasi sejak 2013 dan menyediakan khidmat kereta sewa di sekitar Seberang Prai Utara. Kini, anda boleh membuat tempahan kereta sewa di laman web kami, melihat harga kereta sewa Bagan Ajam, dan membuat bayaran secara ‘online’. Beroperasi secara atas talian atau ‘online’ sepenuhnya, anda tak perlu susah susah datang ke kedai kami untuk membuat tempahan. Cukup dengan tekan sini untuk call kami terus. Atau tekan sini untuk WhatsApp kami terus.

Kereta Apa Yang Ditawarkan di Kereta Sewa Bagan Ajam? Ada price list tak?

Kami menyediakan hampir semua jenis kereta untuk di sewakan. Antara Top Selling Car Rental adalah Perodua, Toyota, dan Nissan. Kalau menyewa lebih dari 4 hari, anda akan dapat cash voucher Tesco yang kami beri percuma. Tidak cukup dengan itu, kereta sewa Bagan Ajam kami dijamin mempunyai 2 bar minyak petrol semasa penghantaran di buat ke rumah anda. Berbaloi tak?

Kereta Sewa Tesco Bagan Ajam New Myvi
MelonDrive menyediakan kereta sewa Perodua Myvi. Model terbaru ada, model lama pun. Pilihan di tangan anda.
Kereta Sewa Tesco Bagan Ajam Toyota Innova
Inginkan kereta sewa yang lebih besar dan selesa? Kami ada sediakan Toyota Innova. Pasti jimat, pasti selesa dengan Kereta Sewa Bagan Ajam.
Kereta Sewa Tesco Bagan Ajam New Nissan Urvan
Nak balik kampung atau pergi Convo? Nak bawak semua ahli keluarga? Nissan Urvan NV350 adalah jawapan paling tepat. 14 tempat duduk, berhawa dingin, bumbung tinggi menjamin keselesaan.

Perlu ke saya ambil Kereta Sewa Bagan Ajam ni?

Kereta Sewa Bagan Ajam menyediakan semua jenis kenderaan mengikut keperluan dan kegunaan yang pelanggan perlukan. Dan menjawab pada persoalan yang di tanya diatas, YA. Perlu menyewa kereta sewa Bagan Ajam, jika anda ada satu atau lebih dari sebab yang di nyatakan di bawah.

Melancong atau berjalan jalan di Penang.

Kereta Sewa Bagan Ajam

Kereta sewa Bagan Ajam di jamin bersih, selesa, selamat di pandu untuk perjalanan dekat atau jauh. Bergantung pada kapasiti atau berapa orang dalam group anda, kami menyediakan dari sekecil kecil kereta hingga MPV yang selesa untuk di pandu.

Urusan Kerja Atau Perniagaan.

Kereta Sewa Bagan Ajam

Sesuai digunakan oleh orang persorangan atau golongan profesional yang datang ke Bagan Ajam dengan urusan kerja rasmi. Kebanyakan yang menyewa dengan kami datang ke BUtterworth atau Bagan Ajam dengan urusan rasmi kerja. Dan harga sewaan yang mampu milik membuatkan mereka menyewa kereta sewa Bagan Ajam.

Sewa Van Dengan Pemandu. Pasti Lebih Mudah.

Kereta Sewa Bagan Ajam Van Sewa

Dengan Van Sewa VIP Penang kami, pasti perjalanan atau trip makan angin lebih seronok. Tak perlu pandu kereta, tak perlu penat penat menempuh traffic jam, harga yang tidak mahal, Van pun selesa macam naik MPV Mewah. Takkan nak tengok jer? Cuba tekan sini untuk bercakap terus dengan team kami.

Selain dari kereta yang di atas, MelonDrive juga menyediakan pelbagai pilihan kereta.

Tidak lengkap perjalanan yang di rancang jika tidak dapat bawa semua ahli keluarga atau geng geng dalam satu kereta yang sama. Kami di Kereta Sewa Bagan Ajam menyediakan penghantaran kereta sewa ke depan rumah terus dengan sedikit cas extra untuk tampung kos pengangkutan. Hubungi awal untuk mengelakkan kecewa di kemudian hari. Tekan sini untuk call kami terus.

Boleh Tau Waktu Operasi Kereta Sewa Bagan Ajam ni?

Kereta Sewa Bagan Ajam beroperasi setiap hari dari jam 9 pagi hingga 7 petang. Pada hari Jumaat, di tutup sementara pada waktu Sembahyang Jumaat sekitar jam 12.30 tengah hari hingga 3 petang, dan kembali beropasi seperti biasa. Tempahan boleh di buat lebih awal untuk mengelakkan kecewa atau ketiadaan kereta yang berkenan di hati. Kedai kami terletak di Kepala Batas, dan penghantaran sekitar Kepala Batas disediakan secara percuma. Luar dari kawasan Kepala Batas, sedikit cas penghantaran dikenakan. Kalau nak datang kedai terus pun boleh. Tekan link ni untuk navigate ke kedai kami.

MelonDrive Transport Co.
Hotline : Tekan untuk bercakap dgn abam hencem 🙂
Tekan Sini untuk WhatsApp kami!
Facebook : Follow FB untuk promo terkini

You may also like