Kereta Sewa

Kereta Sewa Penang Sentral. 10% Diskaun. Tempah Awal

Kereta Sewa Penang Sentral Ferry

Baru sampai di Penang Sentral Butterworth? Tak tau kat mana nak cari car rental sebab tak buat study atau riki riki dulu company mana yang ada kereta sewa Penang Sentral? Agak agak kat mana nak dapat kereta di Penang Sentral yang berpatutan, mudah, murah dan berbaloi untuk disewa sekitar Penang Sentral Terminal Butterworth? Tekan sini untuk WhatsApp kami. Tempah awal untuk dapatkan diskaun 10%

Dari segi geografi kawasan Butterworth, anda masih di tanah besar atau Semenanjung Malaysia. Bermaksud, tak masuk lagi Pulau. Sebab apa? Sebab tak cross lagi jambatan atau naik feri Penang. Once dah dapat Kereta Sewa Penang Sentral, boleh lah berjalan jalan di kawasan Pulau. Nak dapatkan 10% diskaun? Teruskan bacaan. Besar diskaun 10% tu. Jangan lupa untuk save nombor phone kami untuk tempahan. Call disini

Kereta Sewa Penang Sentral Butterworth. Servis disediakan oleh MelonDrive Transport Co.

Kereta Sewa Penang Sentral MelonDrive

MelonDrive Transportartation Services adalah antara syarikat pengangkutan sewa kereta yang terletak di Penang Sentral pandu sendiri yang pertama memperkenalkan sistem car rental atas talian sepenuhnya. Atau bahasa mudahnya, booking awal, buat payment full in advance, dan confirm order melalui online. Dan paling sempoi, dapat diskaun 10%. Bila semua proses pendaftaran, bayaran, booking dah selesai, anda tak perlu susah susah tunggu runner untuk hantar kereta sewa kat Penang Sentral Butterworth.

Apa kelebihan guna kereta sewa MelonDrive?

Jaminan 1 on 1 exchange same day with other car* jika kereta yang angpa drive tu berbau kurang enak, tak bersih, kotor, atau minyak petrol kurang dari 2 bar. Jika tempah awal, dapat 10% diskaun. Dibawakan oleh MelonDrive Transport Co.

Makan angin di Pulau Pinang, dan tiba di Penang Sentral Butterworth, Ingat Kereta Sewa MelonDrive. Ingat hat tu, maka kompem ingat hat lain dalam trip Penang anda.

Kereta Sewa Penang Sentral Sementara

Kalau saya sampai terminal Penang Sentral Butterworth pukul 3 pagi, boleh delivery ker?

Of course boleh. Jika tempahan dan bayaran sudah dijelaskan sebelum ketibaan, kami boleh buat arrangement yang sepatutnya. Tekan link bawah untuk terus berurusan dengan pihak admin kami. Takyah save contact pun.
Tekan untuk WhatsApp dengan kami. Tempah awal untuk dapat 10% diskaun dari Kereta Sewa Penang Sentral.

Kereta Sewa Penang Sentral Komtar
Pemandangan malam Penang berlatar belakang Komtar.

Selain dari kereta sewa, apa lagi yang MelonDrive tawarkan?

Macam macam servis yang kereta sewa Penang Sentral tawarkan. Tak hanya tertakluk pada kereta sewa. MPV mewah, Bas Persiaran, van sewa dengan driver pun disediakan. Jika para pelanggan berhajat untuk melancong di Pulau Pinang dan tidak tahu kemana hendak dituju, boleh menggunakan servis Penang Island private chauffeur kami. Didatangkan dengan pemandu, semua kos dan bayaran adalah tetap. Anda tidak perlu risau jika menggunakan servis private chauffeur kami kerana pemandu kami semuanya berpengalaman luas dalam selok belok dan semua tempat menarik di Pulau Pinang. Tekan untuk info lanjut

Kereta Sewa Penang Sentral Bas Persiaran

Kini sesiapa pun boleh menyewa kereta dengan MelonDrive.

Dari pelancong oversea hingga lah pelancong tempatan atau penduduk setempat, semua dialu alukan untuk menyewa kereta sewa Penang Sentral kami. Tiada halangan atau syarat syarat yang pelik atau tak masuk akal dari MelonDrive. Kami sedia memberikan servis yang terbaik buat semua pelanggan kami yang dihormati.

  • Antara penyewa yang menggunakan perkhidmatan kereta sewa MelonDrive.
    • Pekerja industri sekitar kawasan Seberang Jaya, Prai Industrial Zone, Mak Mandin.
    • Penduduk setempat sekitar Butterworth, Seberang Jaya, Bagan Ajam, Seberang Prai.
    • Pelancong oversea dari Singapore, Thailand yang tiba di Terminal Penang Sentral Butterworth menggunakan bas express atau ETS.
    • Pelajar Kolej Pergigian Butterworth, UITM, Politeknik Seberang Prai, dan seangkatan.
    • Pekerja kerajaan seperti Hospital Seberang Jaya, KWSP, Kastam, Polis Butterworth.
    • Pelancong tempatan yang datang dari semua pelusuk negeri di Malaysia.

Kereta Sewa Penang Sentral Testimoni

Sama macam Socxr ker?

Kami sedang dalam proses menjadi seperti Socar. Demi memudahkan anda, dan mempercepatkan proses serahan kereta di Penang Sentral. Bila semua proses daftar, bayaran dah dibuat lebih awal. Yang perlu anda buat hanyalah pergi ke petak parking yang telah dikhaskan untuk kereta sewa Penang Sentral kami. Kereta akan unlock, dan angpa boleh terus pandu kereta sewa tanpa perlu berhujan panas. Semua ini dalam proses penambahbaikan dalam tempoh terdekat. Buat masa ini, kami masih memerlukan human touch dalam proses hand over kereta sewa kepada semua pelanggan.

Kereta sewa Penang Sentral Black and White

Cuba layari website dan hubungi kami untuk info lanjut. Tempah awal untuk dapatkan diskaun 10% dari harga total untuk setiap tempahan yang dibuat. Dengan 1 to 1 exchange policy, tentu perjalanan anda lebih indah dengan kereta sewa dari MelonDrive*. Tekan sini untuk ke kedai kami.
*terma dan syarat

MelonDrive Transportation Services
Hotline : Tekan untuk bercakap dgn abam hencem 🙂
Tekan Sini untuk WhatsApp kami!

You may also like