Kereta Sewa

Kereta Sewa Kepala Batas. Dari 100 Sehari. MelonDrive.com

Kereta Sewa Kepala Batas murah

Mencari Kereta Sewa Kepala Batas Yang Murah dan Berbaloi?

Jika anda dah tekan website ni, bermaksud anda mencari kereta sewa yang pasti murah dan berbaloi di Kepala Batas. Jangan malu jangan segan, kami ada penyelesaian untuk masalah anda. Kini di datangkan dengan free delivery sekitar pekan Kepala Batas, jangan berlengah lagi untuk hubungi kami disini. 013-3734477

Kereta Sewa Kepala Batas Penang

Kenapa Perlu Menyewa Kereta Sewa Kepala Batas Dengan Kami?

Jika anda perlu menggunakan kereta dalam kadar singkat, atau kereta anda sendiri tidak boleh digunakan kerana atas sebab sebab tertentu. Dengan harga yang berbaloi dan murah jika dibandingkan dengan syarikat car rental lain di Kepala Batas, pasti anda membuat pilihan yang bijak. Hubungi kami disini untuk bercakap terus dengan wakil jualan kami. Wakil jualan kami yang terlatih dan profesional akan melayani anda dengan sebaiknya. Call terus 013-3734477

Kereta Sewa Kepala Batas Sentiasa DIjaga Kebersihan.

Kereta Sewa Kepala Batas murah

Di MelonDrive Transport Services, setiap unit kereta yang di sewa oleh pelanggan, kami akan memastikan kereta yang diberi adalah dalam keadaan baik, tidak kotor, selamat untuk pemanduan dekat mahupun jarak jauh. Keadaan enjin, tayar, wiper dan aircond antara benda yang dijaga rapi oleh kami. Ini demi keselamatan, keselesaan dan memberi kualiti kereta yang terbaik untuk pelanggan kereta sewa Kepala Batas.

Harga Yang Murah, Kualiti Yang Terjamin.

Kereta Sewa Kepala Batas murah

Ini adalah visi  dan misi kami sebagai syarikat kereta sewa yang tersohor di Pekan Kepale Batas Pulau Pinang. Boleh bandingkan harga dan kualiti kereta yang disewa. Mungkin kami bukan yang termurah dalam harga yang diberi, namun kami terbaik dalam kualiti kereta dan servis layanan pelanggan kami.

Kereta di servis mengikut jadual selenggara yang ditetapkan, dipandu uji sendiri oleh staff syarikat kami untuk sebarang feedback kekurangan yang di terima dari pelanggan.

Tapi Nak Tanya La, Kereta Sewa Kepala Batas Ni Dok Tang Mana?

lokasi kereta sewa kepala batas

Kalau anda tinggal sekitar Kompleks Kailan Kepala Batas, atau sekitar Pajak Song, hatta Bumbung Lima pun. Pasti boleh tau kedai dok tang mana. Bersebelahan Perodua Lama di Kampung Paya, pasti jumpa tapak kedai kereta sewa Kepala Batas. Kalau tak tau sangat camana nak pi. Boleh tekan link ini untuk navigasi ke tapak kedai kami. Jika memerlukan bantuan untuk datang ke kedai, boleh hubungi terus team kami di talian berikut. 013-3734477.  Tekan untuk 3D Maps

Waktu Operasi Yang Fleksibel, Siang atau Malam.

waktu operasi kereta sewa kepala batas

Waktu operasi yang fleksibel sesuai dengan penggunaan pelanggan kami. Kami beroperasi setiap hari, Isnin hingga Ahad dari Jam 9 pagi hingga 8 malam. Jika memerlukan kereta sewa last minute, sila hubungi team kami untuk tempahan dan urusan kereta sewa. Insyaallah, kami akan melayani permintaan anda.  WhatsApp kami disini

Ada Syarikat Yang Sediakan Insuran Untuk Kereta Sewa. MelonDrive Ada Sedia Insuran Untuk Pelanggan?

insuran kereta sewa kepala batas

Kami juga menyediakan add on service seperti Insuran Tambahan jika pelanggan memerlukannya. Selain dari Insuran, kami juga menyediakan pickup dan delivery kereta sewa ke lokasi pelanggan terus. Kan senang kalau camtu. Nak sewa kereta, tapi kereta dihantar terus sampai depan rumah. FOC (T&C Apply).

Promosi Kereta Sewa Kepala Batas Tahun 2019.

promosi kereta sewa kepala batas

Setiap sewaan kereta melebihi 3 hari, pelanggan berpeluang untuk memasuki cabutan bertuah. Pelbagai peringkat cabutan bertuah dan pelbagai hadiah disediakan.

Antara hadiah yang ditawarkan adalah travel kit set yang khas di reka untuk pemanduan jarak jauh, powerbank dan gajet yang sesuai untuk kegunaan pelanggan kereta sewa Kepala Batas, Pasti perjalanan lebih riang dengan MelonDrive car rental.

Apakah Syarat Untuk Menggunakan Kereta Sewa Kepala Batas?

terma dan syarat kereta sewa kepala batas

Bakal pelanggan kereta sewa Kepala Batas haruslah warganegara Malaysia yang mempunyai Kad Pengenalan, lesen memandu kenderaan yang sah dan tidak tamat tempoh, mempunyai telefon untuk membuat tempahan dan untuk WhatsApp dengan kami, serta tidak menggunakan MPV, Kompak Car yang disewa dari kami untuk tujuan yang menyalahi undang undang Malaysia. Sekiranya anda memenuhi syarat di tetapkan, anda layak untuk menyewa kereta sewa kami.

Bagaimana Pula Jika Saya Adalah Pelancong Dari Luar Negara?

pelanggan antarabangsa kereta sewa kepala batas

Proses yang hampir sama dengan pelanggan kereta sewa yang lain. Harus mempunyai lesen memandu antarabangsa, mengemukakan passport dan Kad Pengenalan negara asal. Dan mempunyai nombor telefon yang boleh dihubungi melalui call biasa atau WhatsApp. Pasti percutian anda di Pulau Pinang lebih meriah dengan servis kereta sewa dari kami.

Boss, Saya Nak Kereta Sewa Untuk Tempoh Yang Lama. Macam Mana Ya?

Pelanggan dijemput datang ke tapak kedai perniagaan kami untuk urusan tempahan dan negotiation harga untuk setiap kenderaan yang disewa. Harga ditawarkan jauh lebih murah jika menyewa lebih lama dengan kami. Tak perlu ada komitmen dengan bank, boleh tukar tukar kereta setiap bulan, dan tak perlu fikir tentang maintenance kereta. Kami akan buat semua itu untuk anda. Kan senang camtu. Layari website kami untuk testimoni pelanggan kami yang datang dari pelbagai pelusuk dunia. http://melondrive.com

Selain Dari Servis Kereta Sewa Kepala Batas, Kami Menyediakan Pelbagai Servis Lain.

Jika kereta Myvi tak cukup besar untuk kegunaan anda, kami ada juga menyediakan kereta MPV, Van dan Bas Persiaran. Sesuai dengan servis yang ditawarkan, kami sentiasa memberikan yang terbaik untuk bakal pelanggan dan pelanggan sedia ada kami. Jika geng tempat kerja perlukan van atau bas persiaran untuk buat family day di mana sahaja, team kami akan memberikan harga yang kompetitif dan berbaloi untuk kumpulan anda. Jangan lepaskan peluang untuk guna kereta untuk disewa.

Ingat Kereta Sewa Kepala Batas, Ingat MelonDrive.

Hubungi kami terus di talian dibawah untuk sebarang info lanjut atau harga penuh untuk lain lain kenderaan kami. Kereta Sewa sempoi dari MelonDrive Pilihan Nombor 1 pelanggan kami!

Lokasi kami : BHP Permatang Sintok, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang.
Website : http://melondrive.com
Hotline 1: 0193774477
Hotline 2: 0133734477

You may also like