Kereta Sewa

Kenapa Bayar Lebih di Kereta Sewa Ayra Jika Ada Yang Lebih Bagus?

kereta sewa ayra logo

Pernah menggunakan servis kereta sewa Ayra sebelum ni?

Jika pernah menggunakan kereta sewa Ayra, pasti anda sudah tahu bagaimana mudahnya menggunakan servis kereta sewa Ayra kan? Selain dari kualiti servis yang disediakan oleh kereta sewa Ayra bagus, kereta yang disediakan juga terjaga rapi. Kami di MelonDrive Car Rental kini mampu memberikan servis yang sama pada harga yang jauh lebih kompetitif berbanding kereta sewa Ayra. Jom teruskan pembacaan untuk tau kenapa MelonDrive Car Rental lebih bagus dari kereta sewa Ayra.

Kelebihan menggunakan Kereta Sewa dari MelonDrive berbanding kereta sewa Ayra.

kereta sewa ayra compare

Jika di kereta sewa Ayra mereka mempunyai polisi cucian kereta sewa setiap kali menggunakan kereta sewa mereka, kami di MelonDrive juga menyediakan polisi yang sama. Malahan kami di MelonDrive mempunyai tapak car wash yang disediakan khas untuk cucian kereta sewa kami sendiri. Sebelum kereta diserahkan kepada pelanggan, team kami akan memastikan kereta tersebut dibersihkan terlebih dahulu dan berada didalam keadaan yang bersih dan memuaskan hati setiap pelanggan kami. Sebarang jenis kotoran yang mengganggu pemanduan seperti tumpahan air, keropok, atau apa saja objek tinggalan dari pelanggan sebelum anda akan dibersihkan. Kan dah satu point bonus berbanding kereta sewa Ayra!

Dan tak cukup dengan itu, untuk pelanggan bertuah, kami akan mencuci kereta/motosikal yang anda tinggalkan di kedai kami sebagai tanda terima kasih kepada anda kerana memilih kami sebagai syarikat kereta sewa yang terunggul di Kepala Batas.

Kereta Yang Baru, Terjamin Elok Dan Memuaskan Hati Pelanggan.

kereta sewa ayra new car

Di kereta sewa Ayra, mereka menekankan keadaan kereta dan usia kereta. Begitu juga kami di MelonDrive Car Rental. Setiap kereta yang ada di MelonDrive akan diperiksa dan diselenggara daripada sebarang kerosakan atau maklumbalas dari pelanggan kami. Kami di MelonDrive Car Rental akan cuba memenuhi kehendak dan keperluan setiap pelanggan kami jika terdapat keluaran terbaru daripada pengeluaran kereta di pasaran Malaysia seperti Perodua, Proton, Nissan dan Toyota. Kami di MelonDrive Car Rental akan sentiasa kemas kini stok kereta sewa kami supaya sentiasa ‘up to date’ dengan trend kereta yang ada di pasaran. Dan secara tak langsung, pelanggan boleh menyewa kereta sewa yang terbaharu dengan harga yang berbaloi.  Cuba bandingkan Ayra Car Rental dan MelonDrive.

Jaminan Harga Yang Berbaloi Untuk Setiap Sewaan.

kereta sewa ayra price check

Setiap syarikat kereta sewa terutamanya Ayra Car Rental membuat price check dengan syarikat kereta sewa yang lain. Tidak ada bezanya dengan kami di MelonDrive. Kami sentiasa membuat price check untuk memberi kualiti terbaik pada harga yang kompetitif. Namun harus di ingat, harga yang rendah tak semestinya tidak bagus. Mungkin harga yang kami tawarkan tidak sebagus kereta sewa Ayra, namun kami cuba perbaiki lagi dimasa hadapan.

Cara Pembayaran Yang Pelbagai.

kereta sewa ayra secure payment

Kami percaya setiap pelanggan MelonDrive Car Rental adalah unik dan mempunyai pelbagai kehendak. Ada yang datang ke kedai tanpa membawa sebarang wang tunai. Mungkin pelanggan Ayra Car Rental lebih selesa jika menggunakan Credit Card. Atau membuat bayaran secara online. MelonDrive terima credit card, pembayaran online transfer atau cheque. Dengan sedikit admin cas untuk pembayaran credit card, pasti pelanggan lebih yakin dengan kemampuan kami di MelonDrive Car Rental sebagai syarikat kereta sewa pilihan No 1 di Kepala Batas.

Waktu Operasi Yang Fleksibel.

kereta sewa ayra fleksibel

Beroperasi mengikut waktu pejabat 9 pagi hingga 5 petang adalah tidak betul untuk perniagaan kereta sewa. Kami ada cuba menghubungi Ayra Car Rental berkenaan waktu operasi mereka, dan mereka menutup kedai seawal 9 malam. Waktu operasi di MelonDrive Car Rental adalah fleksibel.  Bermula jam 9 pagi hingga 9 malam jika tiada pertambahan order. Namun, pada waktu puncak hujung minggu atau waktu perayaan, kami membuka kedai hingga jam 11 malam atas permintaan pelanggan. Pasti lebih bagus untuk pelanggan yang pernah berurusan dengan Ayra Car Rental kerana MelonDrive beroperasi hingga lewat malam.

Cas Untuk Masa Tambahan.

kereta sewa ayra time extend

Kenapa setiap syarikat kereta sewa mengenakan cas tambahan? TIdak terkecuali  Ayra Car Rental. Kerana perjanjian untuk menggunakan kereta sewa adalah mengikut blok 24 jam. Jika terlebih dari waktu yang sepatutnya, itu adalah waktu tambahan yang dimaksudkan. Sepanjang tempoh perniagaan kami sebagai syarikat kereta sewa di Kepala Batas, kami tidak mengenakan cas tambahan untuk sejam pertama. Berbanding Ayra Car Rental yang mungkin akan mengenakan cas tambahan jika terlewat 20 minit dari waktu patut untuk pulangkan kereta yang disewa. Ini sudah 1 bonus yang menguntungkan pelanggan kereta sewa MelonDrive di kawasan Kepala Batas.

Sistem Booking Online MelonDrive Lebih Baik dari kereta sewa Ayra.

kereta sewa ayra online booking

Sistem booking kereta sewa Ayra tidak disangkal antara yang terbaik di Kepala Batas. Namun, kami di MelonDrive Car Rental sentiasa mencari dan mengintai peluang untuk memberi yang terbaik pada pelanggan kami. Sistem booking online MelonDrive Car Rental kini hampir sama level dengan Socar, GOcar. Syarikat Car Ride Sharing terkemuka di Malaysia. Pelanggan hanya perlu login ke website booking MelonDrive dan ikut step by step yang diberi. Pelanggan tidak perlu menunggu staff untuk memandu pulang kereta sewa MelonDrive. Self Check Out, Self Verify. Self Drive. Nak cuba pandu pulang kereta sewa MelonDrive? Klik sini untuk bercakap dengan team profesional kami.

Penghantaran Percuma!

kereta sewa ayra free delivery

Kami tidak pernah berurusan dengan kereta sewa Ayra untuk mengesahkan tentang delivery. Namun MelonDrive menyediakan penghantaran, pickup percuma untuk kawasan sekitar Kepala Batas. Bonus terbaik berbanding Ayra Car Rental. Kereta sewa MelonDrive percuma penghantaran.

Hadiah Percuma Dari MelonDrive Untuk Setiap Sewaan.

kereta sewa ayra box

Kad Sahabat MelonDrive, yang mana pelanggan boleh mendapatkan percuma sehari sewaan jika telah stem  10 kali dengan setiap kali sewaan dengan kami. Selain dari Kad Sahabat MelonDrive, hadiah percuma berupa Travel Kit Set diberikan pada pelanggan bertuah kami. Ini pasti lebih baik dari kereta sewa Ayra. Jangan tunggu lagi, cepat tekan sini untuk WhatsApp atau terus call kami disini.

Pelanggan kereta sewa Ayra, Jangan Berlengah Lagi. Tempah Kereta Sewa Dengan MelonDrive!

Tempahan boleh di buat secara online, WhatsApp, Call atau terus datang ke kedai kami yang terletak di Kepala Batas. Ingat Ayra Car Rental, ingat apa yang MelonDrive Car Rental boleh beri lebih untuk anda 🙂 Keselesaan, kepuasan menggunakan kereta yang baru, petrol percuma untuk 30km pertama, dan pelbagai lagi. Tekan link di bawah untuk berurusan dengan team kami. Lokasi kedai kami yang dekat dengan pekan Kepala Batas pasti memudahkan pelanggan untuk mencari kami bila bila masa.

Lokasi : 1527A, Jalan Datuk Haji Ahmad Badawi, Taman Seri Indah, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang
Waktu Operasi : 9am – 11pm
Hotline 1 : 0133734477
Website : Melondrive.com

You may also like